cursuri online

Tot ce trebuie sa stii despre Contabilitate, Contabilitate Bucuresti

Contabilitate Bucuresti 143928034589980 848x320

2015-08-11

Tot ce trebuie sa stii despre Contabilitate, Contabilitate Bucuresti

Contabilitatea este stiinta si arta stapanirii afacerilor si se ocupa cu masurarea, evaluarea, cunoasterea, gestiunea si controlul activelor, datoriilor si capitalurilor proprii, precum si a rezultatelor obtinute din activitatea persoanelor fizice si juridice.

Contabilitatea s-a nascut o data cu economia de subsistenta a comunei primitive, desenele din pesterile rupestre fiind forme incipiente ale socotelilor, cum ar fi: cate animale au fost vanate sau mancate, cate piei s-au jupuit s.a.

Companiile, intreprinderile, institutiile, societatile de orice fel şi mărime au nevoie de contabilitate.

Monea Mihaela vine in ajutorul tuturor companiilor cu servicii contabilitate Bucuresti de exceptie.

Contabilitatea este procesul prin care informaţiile financiare a unei entităţi sunt înregistrate, clasificate, sumarizate, interpretate şi comunicate. Aceste activitati ocupa foarte mult timp, mai bine lasi toate actiunile de contabilitate Bucuresti in mainile specialistilor.

Firma de contabilitate Contabuc ofera o gama completa de servicii de Contabilitate Bucuresti. Echipa care intregeste Firma Contabilitate Bucuresti Contabuc este formata din contabili cu experienta relevanta, contabili acreditati CECCAR, pregatiti corespunzator pentru diversele situatii cu care va confruntati, gasind mereu solutia optima pentru dumneavoastra si oferindu-va Contabilitate Bucuresti la un nivel inalt de profesionalism.

Contabilitatea este foarte importanta: ea te ajuta sa eviti falimentul, sa reduci pierderile si sa castigi mai mult, aratandu-ti zonele afacerii tale pe care sa iti concentrezi afacerea, de aceea este bine sa te lasi de la inceput pe mana profesionistilor de la Contabuc, servicii contabilitate Bucuresti de exceptie.

Download PDF


Suna-ne
Contact